Om oss

Vår berättelse och vårt åtagande för kvalitetsmatcha

Välkommen till Sumo Matcha! Vi är grundarna av Sumo Matcha: två mat- och dryckesentusiaster som blev besvikna över den lågkvalitativa matcha som fanns tillgänglig på den svenska marknaden. Så vi bestämde oss för att ta saken i egna händer och skapa vårt eget varumärke!

Vårt mål är enkelt: vi vill erbjuda alla tillgång till högkvalitativ matcha för kulinariska, barista- och ceremoniella ändamål. Vi brinner för att hitta den bästa matchan från Japan och se till att den både är läcker och prisvärd. Vi arbetar nära våra leverantörer för att säkerställa att vår matcha produceras på ett hållbart sätt och är av högsta kvalitet.

Vi tror att matcha borde vara tillgängligt för alla, oavsett plats eller budget. Därför erbjuder vi olika kvalitetsgrader av matcha för att passa varje smak och tillfälle.

Vi tar kvalitet och kundnöjdhet på stort allvar. Vi experimenterar ständigt med nya recept och sätt att njuta av matcha, och vi ser fram emot att dela vår passion med er!

Vårt utbud av matcha

Lyft din meny med Barista Grade Matcha

Vår Barista Grade Matcha är det perfekta valet för alla baristor som vill lyfta sina drycker till en ny nivå. Tillverkad endast av de finaste gröna tebladen, erbjuder denna matchapulver en lysande grön färg och en rik, krämig smak som passar perfekt ihop med mjölk, inklusive mjölkfria alternativ. Oavsett om du gör en klassisk matcha latte, en matchaccino eller experimenterar med egna kreationer, så är vår Barista Grade Matcha den ultimata ingrediensen för att ta dina drycker till en ny nivå.

Ge dina bakverk en twist med Culinary Matcha

För bagare är vår Culinary Matcha ett utmärkt val för att skapa läckra bakverk och desserter. Den unika smaken och den lysande gröna färgen hos vår Culinary Matcha gör den till en idealisk ingrediens för italiensk gelato, fluffiga sockerkakor, krämiga cheesecakes och mycket mer. Med lite kreativitet kan du använda vårt matchapulver för att ge dina favoritrecept en läcker och hälsosam twist.

Upplev den rika smaken av Ceremonial Grade Matcha

Vi erbjuder också en ren Ceremonial Grade Matcha, perfekt för de speciella ögonblicken när endast det bästa är gott nog. Detta exceptionella matchapulver är reserverat för att skapa en traditionell matchatea-upplevelse som är rik på smak och har en silkeslen textur.

Vår Satsning på Kvalitet och Hållbarhet

På Sumo Matcha AB är vi dedikerade till att erbjuda det bästa matchapulvret till våra kunder. Vi lägger stor omsorg i att välja ut vårt matcha för att säkerställa att det uppfyller våra strikta krav på smak och kvalitet. Vår satsning på hållbarhet betyder att du kan känna dig bra med att använda våra produkter i ditt företag eller hemma.

Så oavsett om du är en barista som vill skapa unika drycker, en hemmakock som vill experimentera med nya recept eller någon som njuter av den traditionella japanska teseremonin, har vi den perfekta matchan för dig. Vi är engagerade i att ge dig det bästa möjliga matchapulvret och vi längtar efter att du ska få prova det!

Kontaktformulär

Officiella återförsäljare av Sumos utrustning

Letar du efter de perfekta verktygen för att skapa ditt matchamästerverk? Behöver du inte leta längre än våra pålitliga återförsäljare av utrustning nedan. Vi samarbetar endast med de bästa inom branschen för att erbjuda dig matchatillbehör och verktyg av högsta kvalitet, inklusive bambuvisp, matchaskålar och mer. Med hjälp av våra återförsäljare kommer du att kunna ta ditt matchaspel till nästa nivå. Shoppa nu och upptäck de perfekta verktygen för din matcharitual.