Matcha pastries illustration

Kulinarisk matcha

Sumo Matchas Kulinariska Matcha är en mångsidig ingrediens för bakverk och desserter. Tillverkad av högkvalitativa gröna teblad, erbjuder den en unik smak och ljusgrön färg som ger en hälsosam twist till dina favoritrecept. Fullpackad med antioxidanter och fördelaktiga ämnen är den ett måste för alla bakentusiaster.

Läs mer
Iced matcha latte illustration

Barista matcha

Tillverkad av de finaste gröna tebladen, skapar denna mångsidiga pulver en rik, krämig smak som passar perfekt med alla typer av mjölk, inklusive mjölkfria alternativ. Dess lena konsistens och livliga färg gör den perfekt för klassiska matcha-lattes eller dina egna kreationer. Med en förpliktelse till hållbarhet är Sumo Matcha den perfekta ingrediensen för baristor och kaféer.

Läs mer
Matcha whisk illustration

Ceremoniell matcha

Ceremoniell Matcha, en oblandad produkt tillverkad endast av de finaste gröna tebladen. Denna exceptionella matchapulver är perfekt för att skapa en traditionell matchate-upplevelse med sin delikata smakprofil, lena konsistens och ljusgröna färg. Vispa bara med hett vatten och njut av den rika smaken av matchapulver av hög kvalitet.

Läs mer

Sumos utvalda produkter

1 av 4

Är du fortfarande nybörjare när det kommer till matcha?

Oroa dig inte, du är inte ensam och vi finns här för att ändra på det idag!

Läs mer