Hitta oss

Är du redo att höja ditt matchagame och ta dina smaklökar på ett äventyr? Sök inte längre än Sumo Matcha! Vårt premium-matchapulver är det ultimata tillskottet till din dagliga rutin, och vi är glada att meddela att vår produkt nu finns tillgänglig på tre nya fantastiska kaféer nära dig - Café Viskan KnallelandCafé Viskan Centrum och Juni Bageri i Salthallarna, Höganäs! 

Vi har letat över hela landet för att hitta de mest passionerade och kunniga baristorna att dela vår matcha med dig. Tänk på dem som matcha-matchmakers, som hittar den perfekta blandningen för att passa dina smaklökar. Tro oss, de kan sitt matcha! Och om du är ny i matchavärlden kan de till och med ge tips om hur du brygger det perfekta koppen eller inkluderar det i dina favoritrecept.

Låt oss inse det, vem skulle inte vilja vara med i Sumo Matcha-teamet? Vi är de coola kidsen i matchavärlden och vi är här för att höja din dagliga te-ritual. Så kom ombord och ta en påse Sumo Matcha från någon av våra fantastiska återförsäljare. Dina smaklökar kommer att tacka dig för äventyret!

Sumo starts 2

Hitta oss här

Kontaktformulär

Officiella återförsäljare av Sumos utrustning

Letar du efter de perfekta verktygen för att skapa ditt matchamästerverk? Behöver du inte leta längre än våra pålitliga återförsäljare av utrustning nedan. Vi samarbetar endast med de bästa inom branschen för att erbjuda dig matchatillbehör och verktyg av högsta kvalitet, inklusive bambuvisp, matchaskålar och mer. Med hjälp av våra återförsäljare kommer du att kunna ta ditt matchaspel till nästa nivå. Shoppa nu och upptäck de perfekta verktygen för din matcharitual.